От днес новото предложение от Samsung - Galaxy A21s е

...
От днес новото предложение от Samsung - Galaxy A21s е
Коментари Харесай

Елегантният Samsung Galaxy A21s е вече във VIVACOM

От през днешния ден новото предложение от Samsung - Galaxy A21s е разполагаем на клиентите в магазините на VIVACOM и онлайн на уеб страницата на телекома на цена от 10.98 лева на месец с проект Smart XL. Смартфонът предлага съвременен дизайн с ослепително холографско покритие, усъвършенствани функционалности и идва в комплект с транспарантен силиконов тил.
Samsung Galaxy A21s употребява обширния 6.5-инчов HD+ Инфинити-0 екран със съответствие 20:9 за завладяващо зрително преживяване и по-наситени цветове.
Моделът е оборудван и със страхотна четворна камера, която запечатва обичаните мигове. Тя включва 48 МР главен датчик, осигуряващ ярки и контрастни фотоси когато и да е на денонощието, 8 МР ултраширокоъгълен обектив за завладяващи панорами, 2 МР макро обектив за детайлни фотоси от близо и естествени резултати на замъгляване и 2 МР датчик с функционалността „ Фокус онлайн “. За феновете на селфита, Samsung Galaxy A21s предлага и 13 МР предна камера.
Производителността на смарт телефона се подсигурява от 8-ядрения процесор Exynos 850, в композиция с 3 GB RAM и 32 GB вградена памет, както и със слот за MicroSD карта до 512 GB.
Батерията му е с потенциал 5 000 mAh и поддържа 15W бързо зареждане, което го прави доста подобаващ за дълготрайно потребление като гледане на видео, игри и сърфиране в мрежата.
Моделът е екипиран и с нощен режим, осигуряващ по-приятна работа на мрачно. Отключва се с лицево различаване, а също и посредством датчик за пръстови отпечатъци намиращ се на гърба на устройството.
Samsung Galaxy A21s е разполагаем в бял и черен цвят, а от идната седмица ще се предлага и в наследник цвят.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР