От днес нискотарифната авиокомпания Wizz Air спира до 1 май

...
От днес нискотарифната авиокомпания Wizz Air спира до 1 май
Коментари Харесай

Wizz Air спира всички полети от и до Варна до 1 май

От през днешния ден нискотарифната самолетна компания Wizz Air стопира до 1 май т.г.всички полети от и до Варна Решението за краткотрайното прекъсване на полетите е мярка за ограничение на разпространяването на пандемията COVID-19. Това оповестиха от пресслужбата на самолетната компания.

На пасажерите с резервации, наранени от анулацията на полетите, ще бъдат препоръчани няколко разновидността за компенсации.

В първия от тях сметките им ще бъдат автоматизирано заредени с 120% от в началото платената такса, като сумата може бъде употребена през идващите 24 месеца за закупуване на артикули и услуги на Wizz Air.

Пътниците могат също да изберат цялостно възобновяване на парите в брой като ще бъдат осведомени за стъпките, които би трябвало да подхващат, с цел да получат банков превод или превод към банкова карта.

Wizz Air стартира постоянни полети от Варна през 2007 година и сега е водещ транспортьор на летището.
От началото на юли м.г. самолетната компания откри полети до Ливърпул, Копенхаген, Берлин, Хамбург, Кьолн и Париж (Бове). Пак от лятото на м.г. набъбна и броят на полетите от летище Варна до Лондон (Лутън) и южното немско летище Меминген. От 7 седмично през 2018 година до Лондон полетите станаха 10, а до Меминген бяха увеличени от два на три.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР