От днес Nicktoons, новият 24-часов анимационен детски канал, който е

...
От днес Nicktoons, новият 24-часов анимационен детски канал, който е
Коментари Харесай

Новият детски канал Nicktoons вече се предлага за ТВ клиентите на А1

От през днешния ден Nicktoons, новият 24-часов анимационен детски канал, който е изпълнен със занимания и завършения, към този момент се предлага за ТВ клиентите на А1 в страната. Зрителите на Nicktoons могат да се любуват на определена селекция от най-култовите анимации и министър председатели на детски излъчвания, продуцирани от Nickelodeon – един от най-популярните детски канали в България.

Viacom, притежател на Nickelodeon и Nick Jr., стартира излъчването на новия ТВ канал в България, който е особено предопределен за деца от 4 до 10 година Гледан допълнително от 90 милиона домове в 27 страни по света, в България Nicktoons ще бъде наличен за ТВ клиентите на А1 напълно на български език.



От през днешния ден клиентите на ТВ пакетите A1 ТВ стандарт, A1 ТВ уголемен, A1 ТВ разширен+, A1 ТВ уголемен Xtra и A1 ТВ премиум могат да гледат новия канал. Nicktoons ще бъде автоматизирано прибавен в пакетите на актуалните клиенти на A1 и ще бъде предлаган на всички нови ТВ клиенти. А1 ще предлага новия ТВ канал на всички съществуващи ТВ технологии – IPTV, цифрова и сателитна телевизия.

Nicktoons излъчва занимателни детски анимации 24 часа в денонощието и предлага необятно многообразие от най-интересните и изпълнени с завършения паметни сериали на Nickelodeon като „ Възходът на костенурките нинджа “, „ Спондж Боб Квадратни гащи “, „ Кунг Фу панда: Легенди за страхотния войник “, „ Аватар: Легенда за Анг “, „ Пингвините от Мадагаскар “ и други.

Зрителите ще могат да гледат за пръв път и извънредни анимации като „ Санджей и Крейг “, „ Добре пристигнали в Уейн “, „ Приключенията на рисковото хлапе “, „ Breadwinners “ и други.

Nicktoons добавя детското наличие, което Viacom предлага. Новият канал запълва пространството сред Nick Jr., който излъчва остроумни и занимателни интерактивни стратегии за деца в предучилищна възраст, и Nickelodeon, който предлага най-хубавите анимации и игрални сериали, които са известни измежду младежите. С тази композиция Viacom предлага най-ангажиращото, занимателно и разнообразно наличие за деца и юноши – през целия ден, всеки ден.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР