От днес ни очакват 5 прекрасни дни – с много

...
От днес ни очакват 5 прекрасни дни – с много
Коментари Харесай

Прогнозата на проф. Георги Рачев: Очакват ни 5 прекрасни дни

От през днешния ден ни чакат 5 прелестни дни – с доста слънце и по-топло време, сочи прогнозата на климатолога проф. Георги Рачев.

В празничния 24 май до ранния следобяд не се чакат превалявания. Следобед са вероятни краткотрайни валежи в обособени региони, посочи професорът.

В идващите 4-5 дни оптималната температура в София ще е над 20°, а в Пловдив – над 25°. По нашето Черноморие ще е над 21°, а в Плевен може да доближи и над 26°.

 Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят 2 мин. 2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят 2 мин. 2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)

От вторник обаче ще има захлаждане – динамично време с интензивни превалявания и гръмотевици на доста места в страната.

От 1 юни като по поръчка към този момент ще е с 3-4 градуса по-топло, предвижда климатологът.

Проф. Георги Рачев разяснява и интензивните превалявания в София в сряда вечерта, които нанесоха доста вреди.

В столичния кв. „ Манастирски ливади “ реката е преляла и излязла от коритото си

„ В 18:30 ч. безусловно се стъмни – тук-там се изсипаха до 80 литра на квадратен метър, което е 1,5 месечната норма. Най-много пострадаха източните квартали – от „ Слатина “ до „ Младост “, разгласи климатологът.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР