От днес най-нетърпеливите фенове вече могат да посетят умопомрачителните и

...
От днес най-нетърпеливите фенове вече могат да посетят умопомрачителните и
Коментари Харесай

От днес разкриваме тайните на мултивселената с „Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта“ само в кината

От през днешния ден най-нетърпеливите почитатели към този момент могат да посетят умопомрачителните и рискови различни действителности на Мултивселената. Само в кината Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта ще ни води оттатък границите на всичко, което познаваме и сме виждали до момента от невероятния киносвят на Марвел.

Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта е предвождан от легендата в хорър жанра Сам Рейми, който прави завръщане като режисьор в комиксовото кино след невероятния триумф на трилогията Спайдър-мен с Тоби Магуайър. Той, номинираният за „ Оскар “ Бенедикт Къмбърбач (Доктор Стрейндж, Отмъстителите: Краят, Спайдър-мен: Няма път към дома) и главният проектант на филмовата галактика на Марвел – продуцентът Кевин Файги  ни водят зад кулисите на впечатляващата продукция, разкривайки забавни и непредвидени детайлности за най-зрелищното и тъмно премеждие на Марвел досега.

Зад кадър „ Умопомрачителна визия “:

Фенове, родни звезди и известни персони към този момент имаха опцията да разкрият част от тайните на Мултивселената на специфична прожекция на Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта в 4DX® залата на Cinema City в Мол Парадайс. Събитието беше белязано от неповторима атмосфера и  голям брой изненади за гостите, а с помощта на 4DX® технологията във кино лентата влязоха Мартин Захариев, Китодар Тодоров, Владимир Ампов – Графа, Венци Венц, Рафи, Антон Порязов, Ники Станоев, Натали Трифонова, Васко Мавриков, Реми Тойн, Явор Козев, Гери Турийска, Павлин Иванов – Bashmotion, Поли Недкова и други, които по несравним метод изживяха приключението на Стрейндж в Мултивселената.

Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта предлага голям брой обрати и изненади за почитателите, по тази причина Бенедикт Къмбърбач и Бенедикт Уонг насочат специфична молба към всички, които ще са измежду първите посетили неповторимите измерения на Мултивселената: въздържайте се от разкриването на сюжетни детайли за кино лентата, от тази, или която и да е друга галактика, с цел да може всички да съумеят да се насладят уместно на новото премеждие на Стрейндж. 

Спойлери от Мултивселената:

Присъединяваме се към Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта от през днешния ден, 5 май, единствено в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР