От днес нататък групата на Възраждане“ в Столичния общински съвет

...
От днес нататък групата на Възраждане“ в Столичния общински съвет
Коментари Харесай

„Възраждане“ гонят четирима съветници, защото гласували за шеф на СОС. Били „купени предатели“

От през днешния ден нататък групата на „ Възраждане “ в Столичния общински съвет (СОС), за жалост, понижава. Имаме четирима индивида, които са предатели и са купени. Те повече няма да бъдат в групата на „ Възраждане “. Това са Венци Стойчев, Васил Драганов, Красимир Гълъбов и Севделина Петрова, които към този момент не са част от „ Възраждане “. Това съобщи ръководителят на групата на „ Възраждане “ в СОС Деян Николов.

Николов се извини на гласоподавателите на партията, че „ са съумели да ни вкарат „ троянски коне “, – хора, които очевидно не са желали да пазят идеята „ Възраждане “, а са преследвали някакви други ползи “. „ Или са се поддали на напън. Това не мога да кажа “, добави той.

„ В последните три месеца вървеше дейна акция по извършване на покупки на общински съветници от всички групи. Някои групи напълно бяха купени, а други групи бяха пробити “, сподели Николов, като посочи, че предложенията са били свързани с постове и пари.

По думите му „ заплащат тези, които образуваха новата сглобка в СОС “. „ Не можем да кажем какъв брой тъкмо пари, само че такива оферти валяха от самото начало “, изясни той и добави, че не знае какви суми са се предложили, само че това могат да кажат „ множеството общински съветници, които се продадоха “.

Според него е показателно по какъв начин оттук насетне ще се ръководи столицата – с „ едно болшинство, което си купи СОС “. „ Валяха оферти отляво и отдясно, най-много от тези, които образуваха болшинството и които са в сглобка и на национално равнище. Случи се това, което ви споделих преди три месеца, че ще се случи – в последна сметка ще се схванат да създадат сглобка и в София “, означи Николов.

На въпрос чие е решението те да не са част от „ Възраждане “, той отговори: „ Те са изключени от „ Възраждане “ поради това, че правят изменничество по отношение на това, за което са ни изпратили нашите гласоподаватели, и са приели най-вероятно офертите, които са били отправени към тях. “

Председателят на групата на „ Възраждане “ в СОС изясни, че са им предложили да се включат в едно ръководство, което, по думите му, щеше да бъде сглобка в София. „ И да, щяхме да получим всичко, каквото желаяме – зам.-председателски позиции, пари, общински предприятия, власт и прочие Ние отказахме “, сподели още Николов и посочи, че предложенията са били от „ тези, които ще ръководят София – едната част на сглобката – ПП-ДБ и „ Спаси София “, и другата част на сглобката – ГЕРБ “.

В групата на „ Възраждане “ в СОС остават единствено Деян Николов като ръководител, Емил Димитров и Ивайло Костадинов.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР