От днес контрольорите в Столичния градски транспорт започнаха да глобяват,

...
От днес контрольорите в Столичния градски транспорт започнаха да глобяват,
Коментари Харесай

Контрольорите в София вече глобяват

От през днешния ден контрольорите в Столичния градски превоз започнаха да глобяват, към този момент не продават билети, съобщи БГНЕС.

Първите нередовни пасажери бяха неприятно сюрпризирани сутринта, откакто се наложи да платят санкции за това, че нямат постоянен превозен документ.

От през днешния ден и климатиците в градския превоз работят, откакто кметът Йорданка Фандъкова издаде специфична заповед за това. Предстои напълно скоро да бъде възобновена продажбата на билети от водачите в градския превоз - активност, която все още е неразрешена до второ разпореждане. Кабините на водачите обаче остават изолирани.

Качването и слизането през първата врата не е позволено. В транспортните средства няма да се пускат климатичните съоръжения, поради което още предходната седмица прозорците и люковете на всички рейсове, тролеи и трамваи бяха подробно тествани.

За да няма неприятни изненади, от управлението на Центъра за градска подвижност припомнят пасажерите да се качват с авансово приготвени билет или карта. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР