От днес клиентите на VIVACOM могат да се възползват от

...
От днес клиентите на VIVACOM могат да се възползват от
Коментари Харесай

Всички смартфони Nokia са с отстъпки до 100 лв. в онлайн магазина на VIVACOM

От през днешния ден клиентите на VIVACOM могат да се възползват от с отстъпка до 100 лева на всички смарт телефони Nokia. Промоционалната цена на устройствата е годна при закупуване в брой или на лизинг в композиция с проект Smart L+. Всички консуматори, възползвали се от офертата до 31 януари, ще разполагат с по 10 000 МВ трафик месечно до края на контракта. В промоцията са включени всички смарт телефони Nokia и клиентите могат да избират сред устройства с друга цена и характерности по отношение на потребностите си.
С отстъпка може да бъде закупен най-новият модел на марката в комерсиалната мрежа на VIVACOM – Nokia 5.4. Той предлага 6,39-инчов HD+ екран, осигуряващ ясни и детайлни изображения, четворна съществена камера и адаптивната батерията с потенциал 4000 mAh и изкуствен интелект подпомагащ технологията Adaptive Battery, с помощта на която Nokia 5.4 устоя до 2 дни с едно зареждане. Смартфонът поддържа кинематографичен видеозапис и има фабрично подложен протектор върху екрана.

С понижение до 100 лева се оферират и настоящите модели Nokia 2.4 и Nokia 3.4. Те съчетават моден дизайн с функционалност и отлични работни характерности. Nokia 3.4 е оборудвана с 6.39-инчов HD+ екран, тройната задна камера с изкуствен интелект и 8 МР селфи камера. Характерно за устройството е усъвършенстваното приложение Дигитално благоденствие, изключително потребно за наставнически надзор върху интензивността на децата онлайн.

Страхотен избор е и NOKIA 2.4. Устройството разполага с просторен 6,5-инчов HD + екран за оптимално улеснение, със съответствие на екрана 20:9. Моделът предлага двойна съществена камера и разполага с огромна батерия с потенциал 4 500 mAh, която устоя до 2 дни с едно зареждане. И трите устройства ще получат обезпечена актуализация към Android 11, както и актуализации за сигурност за най-малко три години.
Промоционалните условия са годни до 31 януари 2021 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР