От днес клиентите на платформата за доставка на храна до

...
От днес клиентите на платформата за доставка на храна до
Коментари Харесай

Важно за врачани! „Загорка“ е новият партньор на FoodboX

От през днешния ден клиентите на платформата за доставка на храна до дома и офиса FoodboX ще могат да поръчат от първокласните артикули на „ Загорка “, оповестиха от врачанската компания.
Пивоварната „ Загорка “ е новият сътрудник на FoodboX, с което потребителите на услугите на компанията ще бъдат доста улеснени. Така, при поръчката на храна за дома и офиса, те ще имат опция да си прибавят и напитка, без да се постанова да губят време с извършването на покупки в магазин. От FoodboX подсигуряват, че всяка доставена бира ще бъде ледено студена и може незабавно да бъде употребявана.
Пивоварната на „ Загорка “ АД има 120-годишна история, датираща от създадването на първо пивоварно сдружение в Стара Загора.  
Бирата е пристрастеността на компанията, която тя влага във всичко, което прави. „ Загорка “ АД се гордее с достиженията си и не инцидентно е една от най-иновативните компании в сектора. 
Портфолиото на компанията предлага многообразие от висококачествени артикули, които дават отговор на усета на взискателния български консуматор, измежду които „ Загорка “, Heineken, „ Ариана “, Birra Moretti, Amstel, Stolichno и Starobrno. В поддръжка на виновната и умерена консумация, ЗАГОРКА предлага портфолио от безалкохолни оферти с 0.0% алкохол: Загорка 0.0%, Heineken 0.0 и Ариана Радлер 0.0%.
Важно конкретизиране е, че клиентите на могат да си поръчат и единствено продуктите на „ Загорка “ и не е наложително да е с храна за дома и офиса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР