От днес клиентите на Kaufland България могат да се включат

...
От днес клиентите на Kaufland България могат да се включат
Коментари Харесай

Kaufland България организира мащабно споделено залесяване

От през днешния ден клиентите на Kaufland България могат да се включат в засаждането на най-голямата споделена гора – “Гората на Kaufland “, която ще е част от плана на Столична община „ Новата гора на София “. С активирането на особено обозначен ваучър от виртуалната си карта за преданост Kaufland Card, клиентите могат да дарят 150, 100 или 50 точки за засаждане на дърво всяка седмица в интервала от 13 март до 2 април 2023 година. За всеки дарени 100 точки за преданост Kaufland ще засади едно дърво.

„ В резултат на всички свои дейности, ориентирани към повишение на енергийната успеваемост и понижаване на въглеродния отпечатък, единствено през 2022 година Kaufland България е икономисал на природата над 4000 т. въглероден диоксид. Освен всички останали планувани интензивности за 2023 година, ориентирани към опазването на околната среда, наш приоритет е и залесяването. Чрез споделената ни акция „ Гората на Kaufland ” се надяваме да въвлечем и нашите клиенти в съответни дейности за по-зелена градска среда “. Това акцентира Кремена Георгиева, управител „ Корпоративни връзки и CSR “ в Kaufland България.

Всяка седмица всеки клиент с регистрация за Kaufland Card ще получава в неговия Kaufland Card профил в секция " Моите купони " два купона, с които може да подари точки за преданост за засаждане на дърво. С единия ваучър може да подари 100 точки, а с другия 50 точки. За да подари точките сполучливо, би трябвало да задейства купона и да го резервира деен до края на седмицата на неговата годност. Всяка седмица може да се задействат и двата купона и да се дарят 150 точки за засаждане на дърво.

Повече за акцията и метода на присъединяване, може да видите тук:
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР