От днес журналисти от различни български медии могат да бъдат

...
От днес журналисти от различни български медии могат да бъдат
Коментари Харесай

Започват номинациите за седмите журналистически награди `Валя Крушкина – журналистика за хората`

От през днешния ден публицисти от разнообразни български медии могат да бъдат номинирани или да се самономинират за седмите медийни награди „ Валя Крушкина – публицистика за хората “.

Номинациите са в шест категории: „ Печатна медия ", „ Радио ", „ Телевизия ", „ Онлайн медия ", „ Млад публицист " и „ Снимащ публицист ". Участието в състезанието става посредством попълване на формуляр, в който би трябвало да се опишат претекстовете за номинацията. Формулярът е наличен на уеб страницата на Фондация „ Работилница за цивилен начинания “: frgi.bg. Попълненият формуляр за номинация се изпраща на е-поща: [email protected] до 25 октомври 2018 година Задължително изискване за присъединяване в състезанието е номинираните материали да са авторски и да са оповестени в интервала от 11 септември 2017 година до 11 септември 2018 година.

Получените материали ще се правят оценка от без значение жури по обективно и ексцентрично показване на съответен проблем, разбор на публично важен проблем, ясно изразена персонална позиция, отстоявана в името на жителите.

Наградите са част от Фонд „ Валя Крушкина “ при Фондация „ Работилница за цивилен начинания “ и отличават публицисти с дейна позиция, отстоявана в името на жителите. През годините премиите станаха разпознаваеми измежду журналистическите среди, както и отвън тях. В досегашните шест издания на състезанието са номинирани над 350 публицисти с повече от 700 материала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР