От днес жителите и гостите на Мездра могат да поръчат

...
От днес жителите и гостите на Мездра могат да поръчат
Коментари Харесай

Ново в Мездра! FoodboX започва да доставя храна до дома и офиса

От през днешния ден жителите и гостите на Мездра могат да поръчат храна за дома и офиса посредством уеб страницата FoodboX.bg .
Куриерите на водача в доставката на храна ще оказват помощ да се насладите на обичаното си ядене, без да се постанова да излизате от вкъщи си и офиса, в който работите. Необходимо е единствено да се регистрирате в уеб страницата FoodboX.bg , след което ще можете да изберете какво да си поръчате от менюто на заведенията за хранене в Мездра, които са сътрудници на платформата.
Първоначално новата услуга ще бъде налична от понеделник до петък. Работното време на уеб страницата ще е от 11.00 ч. до 20.00 ч.
Новата услуга е добре пристигнала за всички, които не са имали време да си сготвят храна у дома, посрещат изненадващи посетители, приготвят фамилно празненство или са на работа и нямат време да отидат до обичания си ресторант.
FoodboX.bg има грижата да ви помогне, като ви достави поръчаната от вас храна топла и бързо. Единственият ви ангажимент е да извършите своя избор на храна в платформата, а за всичко останали ще се погрижат куриерите на FoodboX.bg .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР