От днес, жителите и гостите на Благоевград ще се возят

...
От днес, жителите и гостите на Благоевград ще се возят
Коментари Харесай

Нови автобуси тръгват от днес в Благоевград

От през днешния ден, жителите и гостите на Благоевград ще се возят на нови рейсове. Возилата поемат линии 1, 2, 2А, 3, 5, 7 и 10, оповестиха от транспортния оператор, който ще извършва курсовете.

За задачата са доставени рейсове на природен газ, с достъп за инвалиди и климатик. Освен това, за първи път в града ще се употребяват единствено електронни табели, изясняват от превозвача.

Всеки рейс е оборудван с осведомителна система за пасажерите, която дава опция на водачите да избират елементарно линията и дестинацията без да бъдат поставяни познатите пластмасови и книжни табели.

Собственикът на компанията пък се похвали, че персонално е забранил слагането на остарелите осведомителни средства и подтиква водачите да употребяват системата, с която разполагат рейсовете. Освен това, за пасажерите ще бъде построена и система за гласово обявяване, която пилотно би трябвало да започва до месец.

До средата на Юни пък се чака да дойдат още 6 рейса на природен газ, които след съоръжение ще тръгнат по линиите в града.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР