От днес Инвестбанк АД предлага на своите потребители , по-безопасен

...
От днес Инвестбанк АД предлага на своите потребители , по-безопасен
Коментари Харесай

Инвестбанк АД представя на своите клиенти Apple Pay

От през днешния ден " Инвестбанк " АД предлага на своите консуматори, по-безопасен и сигурен метод за заплащане, който отстранява потребността от предоставяне на платежната карта на търговец, докосването на физически бутони или потреблението на пари в брой, като в същото време употребява функционалността на iPhone за отбрана на всяка транзакция.

Потребителите просто приближават своя iPhone или Apple Watch до терминал за заплащане, с цел да създадат безконтактно заплащане. Всяка покупка с Apple Pay е сигурна, тъй като се удостоверява с Face ID (лицево разпознаване), Touch ID (пръстов отпечатък) или ключова дума за устройство с еднократен неповторим динамичен код за сигурност. Apple Pay се приема в хранителни магазини, аптеки, таксита, заведения за хранене, кафенета, магазини за търговия на дребно и разнообразни други обекти.

Клиентите на " Инвестбанк " АД могат също да употребяват Apple Pay на iPhone, iPad и Mac, с цел да вършат по-бързо и по-удобно покупки в приложения или в браузъра Safari, без да се постанова да основават сметки или неведнъж да вкарват информация за доставка и фактуриране. Apple Pay улеснява заплащането на доставки на храна и хранителни артикули, онлайн извършване на покупки, превоз и паркиране, наред с други неща. Същевременно, Apple Pay може да бъде употребен и за заплащания в приложения на Apple Watch.

Безопасността и отбраната на персоналната информация са от значително значение за действието на Apple Pay. Когато потребителите употребяват кредитна или дебитна карта с Apple Pay, действителните номера на картите не се съхраняват на устройството, нито на сървърите на Apple. Вместо това се основава неповторим номер на акаунт на всяко устройство, който се криптира се и се пази несъмнено в Secure Element - общоприет за промишлеността сертифициран чип, предопределен да съхранява безвредно информацията за заплащане на устройството.

За клиентите, които желаят да задействат Apple Pay с Ibank, процедурата е бърза и лесна. За iPhone - просто отворете приложението Wallet, натиснете " + " и следвайте стъпките за прибавяне на кредитни или дебитни карти. След като консуматор добави карта към iPhone, Apple Watch, iPad и Mac, той може неотложно да стартира да употребява Apple Pay на това устройство. За повече информация за Apple Pay, посетете:.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР