От днес има още 7 нови случая на коронавирус у

...
От днес има още 7 нови случая на коронавирус у
Коментари Харесай

Диагностицираните с коронавирус българи вече са 30

От през днешния ден има още 7 нови случая на ковид у нас. Това заяви министър председателят Бойко Борисов на изключително съвещание на Министерски съвет взаимно с Националния спешен щаб, съобщи БГНЕС.

Със 7 нови случая на болестта, болните от COVID-19 у нас стават 30, като измежду тях е и дамата, която умря в " Пирогов ”.

Надявам се законодателните ограничения да не бъдат връщани от президента, с цел да могат бързо да бъдат обнародвани и влязат в действие, съобщи при започване на изявлението си министър председателят.

Днешното съвещание в Министерски съвет е едно от последните присъствено, стана ясно от думите на Борисов. Възложил съм с вътрешна заповед да се изведе техническа опция министрите да си седят в кабинетите, сподели още Борисов. Заповедта на министъра на опазването на здравето търпи някои промени и ние имаме подготвеност да я променяме въз основата рекомендациите на щаба.

В заповедта не влизат бензиностанциите. Това е извънредно значимо, няма да се затварят, означи Борисов. По отношение на моловете министър председателят съобщи, че още един път ще се помислят рестриктивните мерки, защото в огромните търговски центрове има магазини за хранителни артикули, банкови клонове и аптеки. Според Борисов те не трябва да бъдат затваряни.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР