От днес гражданите на Сливен могат да посетят изнесената предизборна

...
От днес гражданите на Сливен могат да посетят изнесената предизборна
Коментари Харесай

ГЕРБ Сливен откри предизборната си шатра

От през днешния ден жителите на Сливен могат да посетят изнесената предизборна шатра на ГЕРБ, в която ще имат опция да се срещнат с претендентите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС, под номер 22 в бюлетината. Жителите на Сливен и района ще могат да схванат какви са националните цели на партията, решенията за излаз от рецесиите, както и да се срещнат с акценти и визии от районната стратегия.

„ Всеки ден в изнесената ни приемна, нашите съграждани могат да се срещнат и да поговорят с претендентите от листата с номер 22. Ние сме родени и живеем в Сливен и района. Хората ни познават. Затова разчитаме на поддръжката Ви на 9 юни “, сподели претендентът за депутат от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили Мария Белова, която е под номер 102 в листата.

Тя изясни, че в Управленската стратегия на ГЕРБ-СДС са заложени краткосрочни и дълготрайни цели, които могат да се изпълнят в границите на цялостен мандат. „ Всичко заложено в програмата ни е изпълнимо и е в полза на жителите. Във всяка секторна политика имаме цели, които имам вяра, че ще осъществяваме с поддръжката на българските жители. Надявам се, че след 9 юни ще имаме устойчиво държавно управление на ГЕРБ, което липсваше през последните три години “, посочи Мария Белова.

По думите й освен в предизборната акция, само че и в постоянните приемни с жители, хората слагат доста и разнообразни проблеми. Част от тях са свързани с неустойчивостта на страната и несигурността, която води тя, с програмата за саниране, която ГЕРБ започва в кабинета на Борисов 3. „ Хората питат по кое време ще стартира тази стратегия и по кое време ще започва работата по последните утвърдени за саниране обекти. За нас като народни представители това е приоритет, тъй като е извънредно потребно за хората “, разяснява Мария Белова.

Тя бе безапелационна, че главното, което желаят в този момент българите е сигурност, непоклатимост и предвидимост за бъдещето. „ Затова ние ще продължим да слушаме какво ни споделят хората и да работим за решение на проблемите. Очакваме нашите съграждани на шатрата, с цел да поговорим “, сподели още Белова.



Шатрата ще е отворена всеки ден, на ул. “Цар Освободител ” 17, наоколо до бившето кино „ Българка “. Срещи с претендентите могат да се организират и в офиса на партията. Кандидатите за народни представители ще осведомят навреме посредством профилите си в обществените мрежи за дните и часовете, в които ще провеждат срещи с жители на шатрата.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР