От днес главна дирекция Фискален контрол“ на НАП е с

...
От днес главна дирекция Фискален контрол“ на НАП е с
Коментари Харесай

Рокади в ръководството на ключови дирекции в НАП

От през днешния ден основна дирекция „ Фискален надзор “ на Национална агенция за приходите е с ново управление. Досегашният началник на звеното за фискален надзор – Филипина Тодорова е освободена от служба. Досегашните шефове на „ Оперативни действия “ и " Селекция и следващ надзор " ще заемат експертна служба, оповестяват от Национална организация за приходите. 

За шеф на Групово дело „ Фискален надзор “ е назначен Емил Беков – дълготраен чиновник в Национална агенция за приходите. Функциите на началник на дирекция „ Оперативни действия “ в Централно ръководство ще се извършват от Спас Шишков.

Промени в управлението на отдел „ Оперативни действия “ има и в териториална дирекция на Национална агенция за приходите София-град, като от заеманата служба е освободен досегашният шеф Тотю Карапеев. На негово място ще бъде назначен Стоян Дечев.

Промените в структурите на Главна дирекция „ Фискален надзор “ са в следствие от наблюдения и разбор на новото управление, което има друга визия за тази значима за Национална агенция за приходите функционалност. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР