От днес Гърция ще преживее нова серия от бури, които

...
От днес Гърция ще преживее нова серия от бури, които
Коментари Харесай

Силни бури в Гърция, властите призовават хората да си стоят вкъщи

От през днешния ден Гърция ще преживее нова серия от стихии, които са получили името " Генезис ", като управляващите приканват хората да демонстрират огромна нерешителност и да заобикалят излишно придвижване на открито, когато има стихия, съобщи БГНЕС.

Според незабавния отчет за рискови метеорологични феномени, оповестен в четвъртък от националната метеорологична работа EMY, фронтът на ниско атмосферно налягане, който в този момент се намира над Италия, се придвижва на югоизток и ще засегне Западна, Централна и Северна Гърция от четвъртък до събота със мощни дъждове и стихии, съпроводени от градушка, мълнии и мощни ветрове.

Министерството на климатичните рецесии и отбраната на жителите посъветва жителите да останат на закрито и да заобикалят излишно придвижване навън. То също по този начин прикани хората да подхващат ограничения за обезопасяване на незакрепени предмети, които могат да бъдат отнесени и да причинят вреди или пострадвания, като в същото време се уверят, че дъждовната канализация и водосточните тръби не са запушени и работят вярно.

На хората също по този начин се предлага да вземат защитни ограничения по време на интензивните гръмотевични стихии, до момента в който са в домовете си, като изключат тв приемниците си от антените на покрива и от електрозахранването, заобикалят да боравят с телефони и електронни устройства, защото те могат да организират електричество, а също и да заобикалят водопроводните съоръжения, които също работят като положителни проводници на електричество.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР