От днес европейците ще имат достъп до онлайн съдържанието, за

...
От днес европейците ще имат достъп до онлайн съдържанието, за
Коментари Харесай

Вече ползваме всички услуги от мобилния си оператор навсякъде в ЕС

От през днешния ден европейците ще имат достъп до онлайн наличието , за което са се абонирали вкъщи, където и да се намират в Европейския съюз , заяви пресслужбата на Европейската комисия. До момента да вземем за пример, нямаше опция в чужбина да се гледат телевизионни стратегии.
 

" От 1 април, когато пътувате в Европейски Съюз, към този момент няма да пропускате обичаните си филми, телевизионни сериали и спортни излъчвания, нито ще се лишавате от игрите или електронните книги, за които имате дигитален абонамент ", се споделя в изказване по тематиката на зам.-председателят на Европейската комисия Андрус Ансип и комисарят по въпросите на цифровата стопанска система и цифровото общество Мария Габриел.
 
" Правилата ще се ползват за платени услуги, само че доставчиците на гратис наличие също могат да се възползват от тях. Полза от тези разпореждания ще имат и доставчиците на онлайн наличие, защото към този момент няма да им се постанова да получават лицензи за страните, в които пътуват техните клиенти ", се показва още в изказването.
 

Отмяната на рестриктивните мерки , които не позволяваха на европейците да употребяват при пътешестване абонаментите си за цифрови медии и наличие , е нов триумф на цифровия обединен пазар след ефикасното унищожаване на таксите за роуминг , от което се употребяват потребителите в цяла Европа от юни 2017 година насам, се споделя още в позицията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР