От днес до 30.09.2019 г. жителите и гостите на столицата

...
От днес до 30.09.2019 г. жителите и гостите на столицата
Коментари Харесай

Eдна година #кодоранжево

От през днешния ден до 30.09.2019 година жителите и гостите на столицата могат да се насладят на впечатляващи фрагменти в най-позитивния цвят. Първият рожден ден на #кодоранжево е мотивът за изложбата „ Живот в оранжево “, която е ситуирана до спектакъл „ София “ в парка „ Заимов “.

В изложбата са включени 49 фотоси, които показват погледа на десетки фотографи-професионалисти и на изкушени от снимането фенове, обединени от задачата #кодоранжево.


Фотографиите са уловили лица, моменти, елементи от природата и съставляват същинско угощение за очите. Снимките бяха споделяни през цялата година в Instagram профилите на фотографите с #кодоранжево. Те направиха хаштага един от най-популярните на кирилица за миналата година.

Профилът беше основан в края на юни 2018 година с неизвестен акаунт @kodoranjevo, чийто единствен акцент беше оранжевият цвят. „ Тайният оранжев профил “ провокира огромен интерес, а по- късно беше оповестено, че това е формалният профил на VIVACOM.

Идеята получи голям отзив, за една година в хаштага бяха оповестени над 7000 фотоси, които носят символиката на оранжевия цвят - #топлота, #енергия, #радост, #здраве, #ентусиазъм, #успех.


Мисията #кодоранжево продължава да сплотява хрумвания, въображение и въодушевление. Всеки може да улови оранжевите моменти, да разгласява фотографията с #кодоранжево в своя Instagram профил и да стане част от оранжевото семейство на VIVACOM.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР