От днес до 18 октомври всички наскоро завършили студенти могат

...
От днес до 18 октомври всички наскоро завършили студенти могат
Коментари Харесай

УниКредит дава шанс на наскоро завършили студенти за международна кариера

От през днешния ден до 18 октомври всички неотдавна приключили студенти могат да аплайват за присъединяване в на УниКредит. Тя дава опция на участниците в нея да опознаят от първо лице банковата активност като преминат през три позиции в разнообразни страни, в които групата участва. По този метод участниците в Impact могат да видят от близко другите бизнес области в банката, да придобият скъпи умения и пълномощия, да основат професионални контакти. 

„ Програмата е неповторима опция за младежите и мощно ги предизвиквам да аплайват. Тя е проведена като ротация на разнообразни позиции и ще предлага пряк достъп до управнически умения, професионален опит, 360 градусов взор върху бизнеса ни и нашите процеси. Освен това всички участници ще имат самостоятелен проект за развиване и образование. След това те ще могат да продължат кариерата си в някой от главните ни центрове на групово равнище ", обясни Федерико Бедини, Директор Човешки запаси на УниКредит Булбанк.

Изискванията към претендентите, с изключение на да са приключили неотдавна или да им следва довеждане докрай през 2021, включват още и отличен триумф през последните две години, професионален опит/стаж в съответната област; подобен интернационален опит; чудесно равнище на британски език; опция за работа на цялостен работен ден и за интернационална подвижност.

Програмата стартира на 1 февруари 2021. Повече информация за изискванията и процеса на кандидатстване е налична на
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР