От днес до 18 април, включително, БДЖ-Пътнически превози осигурява над

...
От днес до 18 април, включително, БДЖ-Пътнически превози осигурява над
Коментари Харесай

Повече места във влаковете за великденските празници

От през днешния ден до 18 април, в това число, " БДЖ-Пътнически транспорти " обезпечава над 12 700 спомагателни места във влаковете за великденските празници, а от четвъртък превозвачи също ще обезпечат спомагателни рейсове, които ще пътуват по главните посоки на страната.  

Заради идните празници съставите на някои от влаковете ще бъдат с повече вагони, като задачата на железопътната компания е да обезпечи комфортно за клиентите придвижване по време на празничните дни, оповестяват от пресцентъра на " БДЖ-Пътнически транспорти ". С повече вагони ще бъдат влакове по направления от София за Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Свиленград, Горна Оряховица, Ямбол, Лом, Русе и други. 

От компанията оповестяват още, че е в ход предварителна продажба за места във всички бързи влакове, които ще пътуват през празничния интервал. Клиентите на БДЖ могат да купуват билети за своето пътешестване и онлайн, през системата на компанията.  

Подробна информация може да бъде предоставена от чиновниците на гишетата " Информация " в железопътните гари в страната.  

15 са обезпечените към този миг от превозвачите изключителни рейсове, които ще пътуват по разнообразни посоки. 
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР