От днес до 12:00 часа на 23 октомври Yettel предлага

...
От днес до 12:00 часа на 23 октомври Yettel предлага
Коментари Харесай

Honor Smart 200 5G 256GB е на половин цена в онлайн магазина на Yettel през следващите 48 часа

От през днешния ден до 12:00 часа на 23 октомври Yettel предлага 50% отстъпка за един от най-новите смарт телефони от. Той се характеризира със своята устойчивост и качествена направа, огромна батерия, доста пространство за предпазване и премного RAM памет. Предложението е годно единствено онлайн, при подписване на контракт за проект Total и Total Unlimited и възнаграждение в брой.

Дисплеят на Honor Smart 200 5G 256GB е предпазен от закалено стъкло, а напълно новата му омекотяваща структура е отличена със документ SGS Premium Performance, който подсигурява резистентност на рухване и напън. Спокойствието на потребителите е обезпечено и от IP64 стандарта, който защищава смарт телефона от дъждовни пръски и различен тип намокряне.

Процесорът в сърцевината на телефона е Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2, а RAM паметта е 4GB, само че може да бъде удвоена с функционалността Honor RAM Turbo. Така с общ потенциал от 8GB, има премного мощ за работа с по-взискателни приложения, както и за извършване на голям брой задания по едно и също време. Вътрешното пространство за предпазване е 256GB, като това е задоволително да побере до 60 000 фотоси.

Основната камера на Honor Smart 200 5G 256GB е 50MP, като разполага с AI Motion Sensing Capture режим, който може интелигентно да разпознава и улавя усмихнати лица, както и придвижвания като скачане или бягане. Дори при повече динамичност в сцената, фрагментите постоянно са кристално ясни.

Батерията на устройството се равнява на 5200 mAh, което е задоволително за 19 часа непрекъснато стриймване на наличие или до 55 часа непрестанно слушане на музика. Ultra Power-Saving режимът би могъл да създаде до 60 минути телефонни диалози с последните 2% от заряда. Самото зареждане се прави със скорост достигаща 35W.

Honor Smart 200 5G 256GB е разполагаем в два цвята - черен и зелен, и както за всички други смарт телефони, закупени от Yettel, за него са годни специфичните преимущества на пакета „ ". Той предлага удължена тригодишна гаранция, ремонт в оторизиран сервиз при положение на щета, опция за спомагателна застраховка и инспекция на положението на устройството с услугата „ Смартфон диагностика ", както и алтернатива за преработване на остарял уред в подмяна на понижение при покупка на нов. Тези улеснения обезпечават на клиентите сигурност и отбрана, както и по-дълга и екологично виновна приложимост на техните мобилни устройства.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР