От днес, 7 юли, започна третата общинска здравно-информационна кампания за

...
От днес, 7 юли, започна третата общинска здравно-информационна кампания за
Коментари Харесай

Започна кампания за превенция на слънчевите изгаряния

От през днешния ден, 7 юли, стартира третата общинска здравно-информационна акция за предварителна защита на слънчевите изгаряния " Слънце, здравей! “. Тази година акцията е с фокус – промотиране слънцезащитата измежду разнообразни възрастови групи.

Децата от лятната общинска занималня на Центъра за поддръжка на личностното развиване в Бургас също се включиха в особено обособената зона с арт ателиета в региона на Моста, която е планувана за малчуганите. Там се организираха безвъзмездни съвещания по отношение на дерматологичните грижи през летния сезон, съпроводени със занимателни игри за дребните жители на Бургас.

Кампанията, която се провежда от Община Бургас, взаимно с партньорски организации, ще продължи на разнообразни осведомителни точки и през идващите летни дни.

Експертите приканват хората да се забавляват под слънцето, само че с отговорност към себе си и да не не помнят да употребяват фотозащитен крем, да носят слънчеви очила, шапки и облекла, направени от естествени тъкани и ярък цвят и да прекарват времето от 12.00 до 16.00 часа на закрито или сенчесто място с приемане на задоволително количество вода.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР