От днес, 24 ноември, се впускаме във вълнуващо пътешествие през

...
От днес, 24 ноември, се впускаме във вълнуващо пътешествие през
Коментари Харесай

Впускаме се в жестока битка с „Наполеон“ от днес в кината

От през днешния ден, 24 ноември, се впускаме във вълнуващо странствуване през историята, тъй като Наполеон завладява кината. Поемаме из бойните полета на Европа и опознаваме индивида, трансформирал вечно политическия пейзаж на континента през една ера на великолепие, спорове и непрекъснато търсене на власт.

Наполеон ни среща с живота на една от най-емблематичните и енигматични исторически фигури – Наполеон Бонапарт. Зрелищната продукция изследва от близко възхода и падението на именития френски боен и политически водач, изигран от носителя на „ Оскар “ Хоакин Финикс. От ранните му дни в Корсика до върха на неговата мощност като император на Франция, филмът наблюдава триумфите, провокациите и персоналните битки, които оформят неговата орис. На фона на едно смайващо представление, режисирано от фамозния Ридли Скот, притежател на „ Златен глобус “, две награди „ Еми “ и номиниран за три награди „ Оскар “, творбата показва безмилостния път на Бонапарт към властта през призмата на пристрастяващата му и променлива връзка с единствената му същинска обич Жозефин, изиграна от неповторимата Ванеса Кърби.

Прецизното отношение към детайлите и зашеметяващите декори на кино лентата придвижват феновете по непостижим и невъобразим до момента метод в сърцето на Европа през XVIII и XIX век. Прозорливите военни и политически тактики в допълнение с едни от най-грандиозните и умопомрачителни бойни подиуми, снимани в миналото, са идеалната композиция от екшън и епос, която обезпечено ще остави публиката разрушена. Наполеон е същинско изкуство, отличаващо се с превъзходна визия, която вдъхва живот на величествените исторически борби, разкоша на кралските дворци и интимните моменти, белязали персоналния живот на гениалния бунтовник и военачалник.

Режисьор на Наполеон е Ридли Скот (Пришълецът, Блейд Рънър, Гладиатор, Ханибал, Небесно царство, Робин Худ), сюжетът е дело на Дейвид Скарпа, с който Скот работи по Всичките пари на света. Продуценти са Ридли Скот, Кевин Дж. Уолш, Марк Хъфам и Хоакин Финикс, а изпълнителни продуценти – Реймънд Кърк, Ейдън Елиът и Майкъл Прус. Звездният състав включва Хоакин Финикс, Ванеса Кърби, Тахар Рахим, Рупърт Евърет, Марк Бонар, Пол Рис и други

Взимаме света за пленник с Наполеон от през днешния ден единствено в кината, 4DX и IMAX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР