От днес (2 януари) до 31 януари 2019 г. земеделските

...
От днес (2 януари) до 31 януари 2019 г. земеделските
Коментари Харесай

От днес стопаните доказват реализацията на плодове и зеленчуци по схемите за обвързано подпомагане

От през днешния ден (2 януари) до 31 януари 2019 година земеделските производители, кандидатствали за Кампания 2018 по схемите за обвързано подкрепяне за плодове и зеленчуци и за зеленчуци - оранжерийно произвеждане, би трябвало да подадат декларация по пример и да дават документи, които потвърждават минимални добиви и реализация на създадената продукция, оповестиха от Държавен фонд „ Земеделие “.
Утвърденият пример на електронен списък на документите, доказващи реализацията на създадената продукция е наличен за евакуиране и попълване на уеб страницата на Държавна фирма „ Земеделие “. На същото място е оповестена и инструкцията за попълване. Файлът съдържа опция за основаване на списък до 100 реда. В случай на нужда земеделските стопани могат да изискат по-голям файл с опция за основаване на повече редове от регионалните структури на фонда. При попълване на приложения файл не се сплотяват редове, не се прибавят работни страници и по никакъв метод не се трансформира форматът на заложената таблица.
Попълненият списък по пример се подава до 31 януари 2019 година на електронен и на книжен притежател, съпроводен от копия на описаните документи. Те се подават в регионалните дирекции на ДФЗ по непрекъснат адрес на претендента – физическо лице и адрес на ръководство на претендента – юридическо лице или едноличен търговец.
Не подлежат на подкрепяне претендентите по схемите за обвързано подкрепяне за плодове и зеленчуци, които не са дали декларация и списък по пример, одобрен от Изпълнителния шеф на Държавна фирма „ Земеделие “ за създадената продукция през годината на кандидатстване, както и документи, които потвърждават нейната реализация в интервала по чл.32 на Наредба 3 от 17.02.2015 година, припомниха от Държавна фирма " Земеделие ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР