От днес, 15 октомври 2022 г., в Цар Симеоновата градина

...
От днес, 15 октомври 2022 г., в Цар Симеоновата градина
Коментари Харесай

Изложба на студенти в Цар Симеоновата

От през днешния ден, 15 октомври 2022 година, в Цар Симеоновата градина до фонтана на Деметра, жителите и гостите на града могат да видят галерия, готова от студенти в компетентност „ Дизайн и печатни връзки “ в Технически университет – София, филиал Пловдив.

Изложбата показва планове по креативен дисциплини, които се учат в специалността, и по които студентите работят взаимно със своите преподаватели. Представени са и създадените плановете за новата графична еднаквост и цялостна визия измежду обществеността на Технически университет – филиал Пловдив.

Изложбата е опция да покажат уменията и знанията, които студентите получават в курса на образование.

Ръководител на студентите, техен наставник и куратор на изложбата е доцент Силвина Илиева – художник, лекар в региона на изобразителните изкуства и началник на катедра.

Доц. Илиева образова студентите по редица дисциплини, измежду които – „ Графичен дизайн “, „ Цветознание “, „ Предпечатна подготовка “, „ Шрифт и типография “. Представените хрумвания и планове могат да се видят до края на месец октомври.

Специалността „ Дизайн и печатни връзки “ е една от най-атрактивните и мечтани инженерни специалности във Филиала, в която се учи графичен дизайн, снимка, предпечатна подготовка, графичен програмен продукт, техники и технологии, материали и индустриални процеси в печатната промишленост, маркетинг и мениджмънт на актуалния издателски бизнес.

Обучението на студентите е синхронизирано с европейските стандарти и те имат опция да вземат участие в разнообразни национални и интернационалните стратегии, в това число Еразъм+.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР