От днес, 12 септември, влизат в сила нови, по-ниски цени

...
От днес, 12 септември, влизат в сила нови, по-ниски цени
Коментари Харесай

От днес по-евтин паркинг в Албена

От през днешния ден, 12 септември, влизат в действие нови, по-ниски цени за паркиране и престой на коли във ваканционно населено място " Албена “. Сумата от 5,00 лева за 24 часа ще заплатят искащите да оставят транспортните си средства на паркинг " Автогара “. От 20,00 на 10,00 лева пада цената за паркиране в най-близката до морето " Зелена зона “, а тази за междинната " Синя зона “ се резервира на 10,00 лева за денонощие. Първите 30 мин. от престоя са безвъзмездни.

От " Албена “ АД напомнят, че всички водачи са задължени да вземат билет от автомобилната преграда на контролно-пропускателния пункт. На него са отпечатани прецизен час на влизане, както и самостоятелен QR код, който дава елементарен, бърз и благонадежден метод за безкасово възнаграждение на дължимата сума чрез сканирането му с мобилен телефон или таблет. Друга алтернатива са разположените на основни места станции за заплащане в брой или с карта, издаващи фискален бон, както и рецепциите на работещите хотели. Всички места за паркиране в Албена са обозначени с отвесна и хоризонтална маркировка. При нарушаване на разпоредбите за придвижване или паркиране, съответният лидер предстои на глоба. На територията на ваканционното населено място са обособени паркоместа за хора с увреждания. Цените за тяхното потребление са идентични с тези на останалите.

В подтекста на възприетата от компанията Стратегия за стабилно развиване, курортният комплекс обезпечава различни способи за напредване, като са налични електрически рейсове, пренасящи гратис гостите до разнообразни точки на Албена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР