Oт днес, 10 юни, дигиталният портфейл phyre и Huawei AppGallery

...
Oт днес, 10 юни, дигиталният портфейл phyre и Huawei AppGallery
Коментари Харесай

Изтегли или обнови phyre от AppGallery и може да спечелиш Huawei P40 Pro

Oт през днешния ден, 10 юни, цифровият портфейл phyre и Huawei AppGallery дават опция на новите си почитатели да завоюват най-новия флагман на Huawei - P40 Pro, с атрактивна акция

Започнете от през днешния ден да управлявате свободно парите си с phyre от вашия Huawei смарт телефон. Управлението на персоналните финанси в никакъв случай не е било по-достъпно за мобилните консуматори. Удобният цифров портфейл phyre дава опция за безконтактни бързи заплащания от вашия смарт телефон, дигитализиране на физически карти за преданост към разграничи марки и магазини; изпращане на парични преводи към другари незабавно и без такси; изпращане и приемане на преводи по IBAN; усъвършенстване на разноските и други потребни функционалности за облекчение на всекидневието. phyre е измежду най-популярните приложения от български консуматори в бързо разрастващия се магазин на Huawei - AppGallery.

Бързото и елементарно евакуиране или възобновяване на приложението от Huawei AppGallery в интервала 10.06.2020 до 17.06.2020 година може да ви донесе и подарък - фотографското ентусиазъм в тяло на смарт телефон - Huawei P40 Pro. Ако притежавате Huawei смарт телефон, само че не сте употребявали до момента phyre, елементарно и интуитивно можете да го изтеглите от магазина за приложения AppGallery и да се регистрирате в него. Така Huawei P40 Pro е все по-близо до вас. Също по този начин, всеки консуматор на phyre, който в този интервал обнови през AppGallery или работи с последната актуализирана версия на приложението, и го употребява най-малко един път (например зареждане, разплащане), автоматизирано взе участие в играта.

Късметлията, който ще завоюва Huawei P40 Pro, ще бъде избран на томболен принцип и разгласен на 18.06.2020. Дигиталният портфейл phyre, развлекателните приложения от AppGallery и нов смарт телефон с най-хубавата съгласно TIPA и DxO Mark камера, са сигурна формула за незабравими летни прекарвания, запечатани в невероятни фотоси и видеа. Пълните условия за присъединяване може да прочетете тук.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР