От днес, 1 септември, стартира курсът Основи на руската държавност“.

...
От днес, 1 септември, стартира курсът Основи на руската държавност“.
Коментари Харесай

Нов предмет: Всички студенти в Русия ще учат с какво страната им е по-добра от загниващия Запад

От през днешния ден, 1 септември, започва курсът „ Основи на съветската държавност “. Дисциплината ще се учи в първата година на просветителните стратегии за бакалавър и експерт, без значение от специалността на образование на студентите, заяви Министерството на образованието в Москва.

Предметът се състои от 5 раздела:

Всички бъдещи висшисти ще учат задълбочено " Какво е Русия? " ; „ Руска държава-цивилизация “; „ Руския светоглед и полезности на съветската цивилизация “; " Политическото устройство на Русия " и „ Предизвикателствата за бъдещето и развиването на страната “.

Новият курс се основава на правилото на интердисциплинарността, т.е. съчетава детайли от философия, политология, социология, история, юриспруденция, стопанска система, културология и логика на психиката, изясняват от съветското просветително министерство.

От там прецизират, че дисциплината има за цел да развие у студентите система от познания, умения, качества и полезности, свързани с осъзнаването на принадлежността към съветското общество и развиването на възприятието за поданство.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР