От днес, 1 август носенето на предпазна маска в закрити

...
От днес, 1 август носенето на предпазна маска в закрити
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 1 август

От през днешния ден, 1 август носенето на защитна маска в закрити места, налични за прилагане или предопределени за публично прилагане във Варна, става наложително, напомня Moreto.net.

Във Варна стартира осмото издание на лятната акция за профилактика на остеопороза. Инициативата е запазена марка на Центъра по остеопороза и остеометрия и протича с разпространяване на осведомителни материали и даване на преференциални условия за проучване

Детската площадка с сграда на палат, която се намира в така наречен „ еврокаре “ сред улиците „ Драва Чех ”,,,Цар Асен ”, „ Генерал Колев ” и „ Чаталджа ”, тъне в съсипия и бедност, видя кореспондент на Moreto.net. Съоръжението е мръсно и изрисувано с графити извън, а вътре има насъбрани отпадъци, носи се зловонна миризма, елементи са изпочупени.

Обявяват конкурс за детска рисунка в границите на XIII издание на самодейността за деца „ Най-сладкият ден “, който ще се организира на 14 август (неделя) от 10.00 ч. до 20.00 ч. пред централния вход на Морската градина, научи Moreto.net.

Красотата на танцовото изкуство ще бъде показана пред варненци и гостите на града в три следващи вечери на сцената на Летния спектакъл, с начало 21.00 ч.

Често минавайки около жилищните здания забравяме да обърнем взор към фасадите. Скучният им образ рядко притегля окото. Не по този начин обаче стоят нещата с единствената постройка във Варна, която е изрисувана от всички страни с големи български птици.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР