От днес – 26 февруари, започна ремонтът на още 2,8

...
От днес – 26 февруари, започна ремонтът на още 2,8
Коментари Харесай

Започна част от поетапното обновяване на Северната дъга

От през днешния ден – 26 февруари, стартира ремонтът на още 2,8 км от /II-18/ в сектора сред кръстовището за Чепинци /при км 20+020/ до връзката за бент. Чепинци /при км 22+855/. Строителните действия са част от стартиралото в края на 2020 година поетапно възобновяване на Северната дъга на СОП, с дължина 20, 4 км. На 11 февруари продължиха дейностите в 3,6-километрова права сред кръстовищата за Световрачене и Войнеговци /при км 15+975/ и за с. Локорско /при км 19+550/ и към този момент се работи по трасе с обща дължина 6,4 км.
По време на ремонтните действия двата сектора от Северната дъга са напълно затворени за придвижване. Трафикът минава по обходен маршрут: през Чепинци, Негован и Световрачене. Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и да съблюдават прецизно ограничаването на скоростта до 50 км/ч и поставената пътна сигнализация. При утежняване на метеорологичните условия е допустимо в затворените сектори да се възвърне краткотрайно придвижването, с цел да се предотвратят усложненията при напредването по обходните направления.
 Продължава поетапният ремонт на сектори от Северната дъга на Софийския околовръстен път Продължава поетапният ремонт на сектори от Северната дъга на Софийския околовръстен път
От 11 февруари /четвъртък/ продължава ремонтът на още два сектора от Северната дъга на Софийския околовръстен път /II-18/, с обща дълж...
Предвижда се ремонтните работи в двата сектора да приключат доникъде на май 2021 година Те включват увеличаване на пътната структура с мрежи, където е належащо, ремонт на две уреди в първия сектор и на две уреди във втория, които са в извънредно неприятно положение, замяна на асфалтовата настилка, възобновяване на банкетите и уширенията, действия за възстановяване на отводняването. Участъците ще са с нова маркировка и пътни знаци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР