„От действията на г-н Трифонов става ясно, че той няма

...
„От действията на г-н Трифонов става ясно, че той няма
Коментари Харесай

Стоян Мирчев от БСП: Трифонов показа, че няма намерение да смени модела „Борисов“

„ От дейностите на господин Трифонов излиза наяве, че той няма желание да сменя настоящия модел, против който се борихме всички “ това разгласи в изявление за предаването „ Лице в лице “ Стоян Мирчев от Българска социалистическа партия във връзка желанието на партията на Слави Трифонов „ ИТН “ да върне мандата за сформиране на държавно управление.

Той съпостави първото изказване на Трифонов от през вчерашния ден вечерта с видео във „ Facebook “ с държанието на водача на ГЕРБ и министър председател в оставка Бойко Борисов, който също приказва от месеци единствено посредством видеа в обществената мрежа.

„ Трифонов се учуди от огромния си резултат, а се надяваше, че ще бъде балансьорът и по този метод ще може да взема решение персонални свои ползи в това Народно заседание, както постоянно са го правили балансьорите в Народното събрание. Другото, което лъсна пред обществото е, че на тях скамейката от фрагменти им е доста къса… Слави сподели, че няма подготовка и е влезнал със напълно други планове във властта “, разяснява депутатът от Българска социалистическа партия.

Според Мирчев 45-ото Народно заседание има капацитета за няколко месеца да се оправи с два-три съществени казуса и да постави началото на същинското разкритие на модела „ Борисов “, само че партията на Трифонов се е отказала от това. След идващите избори ще пристигна „ Борисов 4 “ на бял кон, предвижда социалистът.

Гледайте цялото изявление във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР