От десетина дни има слухове, че краят на брака на

...
От десетина дни има слухове, че краят на брака на
Коментари Харесай

Мария Игнатова заряза пияндето Нойзи

От десетина дни има клюки, че краят на брака на Мария Игнатова и Ивайло Цветков – Нойзи е пристигнал. Все още няма публична молба за анулиране на брака им, само че Мария към този момент е взела решението за разлъка.  Игнатова се появи без мъжа си на " Златна игла 2023 ".

Както е добре известно, Нойзи се покри след абсурда преди две седмици, когато бе заловен да кара в нетрезво положение, което докара до задържането му в ареста в нощта на 17 ноември. Полицията му лиши колата, а " Господари на ефира " му връчи фамозния " Златен скункс " за мегапровал.

Не е нужно да подсещаме, че през целия им фамилен живот Мария беше мъжът в фамилията им – тя настани Нойзи в своята къща, тя печелеше повече пари, тя домакинстваше и му слугуваше, тя… за всичко тя. Е, очевидно й омръзна, еле пък след капака на всичко – мъжлето й хванато кьоркютук пияно и отведено в ареста.

„ Крайно време беше, само че по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Какво го беше помъкнала тоя търтей на гърба си “, разясняват консуматори в нета.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР