От “Демократична България са наясно, че най-вероятно третият мандат няма

...
От “Демократична България са наясно, че най-вероятно третият мандат няма
Коментари Харесай

ДБ наясно с фантастиката: Радев няма да ни даде третия мандат заради Украйна

От “Демократична България ” са наясно, че най-вероятно третият мандат няма да отиде у тях, ако не се сформира кабинет с първите два. Позицията на десните съобщи пред Нова Атанас Славов от Демократична България. Той е на мнение, че Румен Радев няма да се обърне към тях поради възгледите на партията по отношение на оръжието за Украйна, еврозоната, самолетите Ф-16 и сериозната си позиция към президента. “Работим за втория мандат ”, безапелационен бе Славов.

Според него в този момент може да бъде формирано само “компромисно ” държавно управление, “което не може да реализира прекомерно високи цели в тази обстановка ”.

Вчера Асен Василев отсече, че няма по какъв начин третият мандат да бъде връчен на Демократична България. Това е научна фантастика, беше безапелационен съпредседателят на Политическа партия, като въпреки всичко остави дребна малка врата с обяснението, че в случай че въпреки всичко това стане, тогава " Промяната " ще мисли по какъв начин ще реагира. 

Славов разяснява сериозно връщането на хартиените бюлетини. “Това, че има представители на обособените политически партии не подсигурява задоволително честността на вота. Има доста от представителите, които се записват поради хонорара ”, счита Славов. И предложи решение - професионална изборна администрация. “Достатъчно е член на комисията да драсне една чертичка и да направи вота недействителен. Ние от дълго време приказваме за професионална изборна администрация. Това също е решение ”, сподели той.

От партията предложиха още въвеждането на преброителни центрове. Според техни калкулации на територията на България ще са нужни към 300, с цел да може гласовете да се броят за по-кратък интервал от време.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР