От Демократична България са готови за местните избори и прогнозираха

...
От Демократична България са готови за местните избори и прогнозираха
Коментари Харесай

Демократична България ще обяви кандидата си за кмет на София до 15 август

От " Демократична България " са подготвени за локалните избори и предвидиха балотаж в София. Обявиха, че са трета политическа мощ в столицата и си сложиха за цел да дадат решения за проблемите на всяка община.


Местните организации на Демократична България ще оферират претендентите за кметове и общински съветници, а управлението ще ги утвърждава.
Атанас Атанасов - Демократична България: В София " Демократична България " твърдо и ясно е трета политическа мощ. Този път в София ще има балотаж. Единствено претендент на " Демократична България " на балотажа в София може да промени обстановката, т.е. може да завоюва изборите.
Местните избори са и подготовка за парламентарните, счита Христо Иванов.

Христо Иванов - Демократична България: На европейските избори това, което видяхме, е, че ГЕРБ резервира преднината си, не тъй като имат основанието да желаят доверие, да получат доверие от жителите, а тъй като жителите не разпознават Българска социалистическа партия, водена от Корнелия Нинова, като различна допустима. И тук нашата задача на " Демократична България " е последователно да наложим " Демократична България " като все по-предпочитана, все по-разпозната и все по-печелеща доверие политическа опция.
До 15 август Демократична България ще каже кой ще е претендентът им за кмет за столицата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР