От дебюта си през 2016 г., серията nova въплъщава младост,

...
От дебюта си през 2016 г., серията nova въплъщава младост,
Коментари Харесай

Вижте тези впечатляващи кадри, заснети с HUAWEI nova 11 Pro в партньорство с НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“

От дебюта си през 2016 година, серията nova въплъщава младост, жизнеспособност, убеденост и безкрайна сила. 7 години по-късно nova не просто следва, а води трендовете и се грижи за младежите като им оказва помощ да показват себе си и да покажат същинското си аз.

Различните способи на изложение на младежите бе вдъхновението новата серия да бъде показана в партньорство с образователното заведение, трансформирало се в пример за креативност и творчество – Националната академия за театрално и кино изкуство „ Кръстьо Сарафов, чийто Факултет по екранни изкуства тази година чества своя 50-годишен празник.

НАТФИЗ е първото българско висше учебно заведение и една от най-престижните просветителни институции в региона на театралните и екранни изкуства в страната и чужбина. От основаването ѝ през 1948 година до през днешния ден Академията е дом на огромни имена от сферата на театъра и киното. Оттук своя път поемат актьори, които бързо се трансформират в любимци на публиката и с горделивост описват историята на своето съзряване като създатели.

“Особено прелестно усещане в мен оставя режимът за нощно снимане, поради качеството на получените облици в условия с доста ниска осветеност. Въпреки че камерата няма вградена диафрагма в обектива, софтуерното реализиране на дълбочина на рязкост в Portrait и Аpperture режимите е на положително равнище. ”, споделя Таня Дечева, учител помощник по снимка в НАТФИЗ.

Четирима нейни студенти, същински представители на поколението ‘nova ” – Десислава Юмерова, Боян Кривошиев, Никола Узунов и Владислав Велчев, демонстрираха мощността на камерата на nova 11 Pro в региона на портретната снимка в действителна обстановка на празненство конюнктура, която предизвика творчеството, само че и насочва съществени провокации заради слабото и комплицирано осветяване. В ролята на обекти за портретите влязоха моделите на Ивет Фешън – Ясна, Стилиана, Мила и Никол, готови от екипа на стилистите Слав и Хубен.

Визията на четирите модела показва свежестта на пролетта и е въодушевена от първия по рода си монограмен дизайн със зелена веган кожа на nova 11 Pro. “Зеленото е настояща фешън наклонност, а тази кожа е извънредно мека и приятна на досег. HUAWEI nova 11 Pro e това, което всяка визия би трябвало да бъде – композиция от цвят, акцент – тук под формата на монограм, материали и цялостна грациозност и улеснение “, разяснява Хубен Хубенов. Самият смарт телефон е употребен като фешън аксесоар в някои от сниманите портрети.

Ето и мненията и определени фрагменти снимани от студентите по снимка:

Десислава Юмерова /IV-ти курс/: Това, което най-вече ми хареса, беше макро обективът и нощният режим. Много хубаво прелива цветовете, когато има друго осветяване. Телефонът е елементарен за потребление и снимане, дори когато моделът се движи.

Боян Кривошиев /III-ти курс/: Удобната камера, която може да предложи разнообразни изобразително-изразни средства, е доста значима за един фотограф, с цел да може той да улови всеки момент по метода, по който го вижда. Възможностите на широкоъгълната и макро камерата, съчетани с необятния набор от механически благоприятни условия на “про ” режима, събрани в комфортния корпус на HUAWEI nova 11 pro, ми дава самочувствието, че мога да проучвам света пред себе си без ограничавания.

Никола Узунов /IV-ти курс /:  Хареса ми какъв брой е стилен телефонът и по какъв начин можеш да заснемеш всичко на всички места и когато и да е! Харесах също, че има нощен режим на камерата и може да направиш фрагменти с по-слабо осветяване или през нощта! Имал съм предходен модели на Huawei и ми направи усещане, че този е екипиран с по-широка оптика.

Владислав Велчев /II-ти курс /: Хареса ми, че има широкоъгълна камера. Макрото също е хубаво, има и положителни варианти за портретни фотоси.

HUAWEI nova 11 Pro e неустоима опция да се включите до 15 август 2023 година в локалния конкурс XMAGE на Huawei България с тематика „ Повече светлина в моята история “. Най-добрата фотография ще бъде определена от реномирано жури, член на което е и Таня Дечева, и ще получи HUAWEI P60 Pro в цвят Rococo Pearl. Условието е всеки участник да показа обществено фотография, снимана с Huawei смарт телефон, без значение от модела, във Фейсбук или Instagram с хаштаг #HUAWEIXMAGEBG. Всеки участник може взе участие с безграничен брой фрагменти и да се включи със същите или други и в определена категория на световния конкурс HUAWEI XMAGE 2023 тук: https://gallery.consumer.huawei.com/.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР