От дълго време сте в едно легло с партньора ви

...
От дълго време сте в едно легло с партньора ви
Коментари Харесай

Да си поиграем на чичо доктор, или ролите в секса

От дълго време сте в едно легло с колегата ви и колкото и приемлив полов живот да имате, от време на време цялата работа ви наподобява досадно рутинна. Той изпод, вие от горната страна, той откъм гърба, вие кой знае къде... Не е нужно да сте част от театрална натрупа, та да участвате всяка вечер в друга режисура. Всичко, което ви би трябвало, е малко въображение и самоинициативен дух в спалнята. Кои са най-разпространените функции в секса?

Майсторът
Няма значение дали любовникът ви ще го докара на аспект като водопроводчик, електричар, дърводелец. Един работен гащеризон, облечен на голо, ще свърши чудеса. Вие го посрещнете на врата по хавлия и мокра. Пофлиртувайте малко с неговия инструментариум. Когато той стартира да импровизира поправката на шкафа за обувки, наведете се към него и открийте пред погледа му плътските благини, които скоро ще бъдат в ръцете му. Ако пък желаете нещата напълно да наподобяват достоверни, накарайте го в действителност да поправи нещо по къщата. Вие го възнаградете с оргазъм.

Стопаджията
Може да преместите мястото на половата сцена отвън леглото. Изберете си междуградски път, който не се хвали с необикновен трафик. Седнете зад кормилото, облечена с необятна, само че къса пола. Не е нужно да ровите в скрина за сластно изглеждащи бикини. Отбележете място, от което да вземете „ стопаджията”, който за признателност ще ви подари с обещаващо наслаждение. Този ролеви секс е изключително осезателен, най-малкото поради тясното пространство, на което ще се вихрят пристрастеностите.

Затворник и надзорник
Извадете белезниците, заключете входната врата, превземете колегата си. Първо го осъдете, задето не е хвърлил боклука, а след това го накарайте да ви доставя генитално наслаждение с уста към половин час. Ако не изтръпне езикът му, ще знаете идващия път да увеличите времетраенето на „ присъдата”.

Спящата хубавица
Почти всяко момиченце си мечтае да е принцеса, когато порасне. Или най-малко да срещне Чаровния принц. Е, множеството се снабдявам с жаби, които колкото и да целуваме, все не се трансформират в благородници. Може обаче да се извършите най-малко за няколко часа на Спящата хубавица. Легнете и се оставете на стогодишния сън. Оставете на любовника ви да поеме голямата отговорност да ви върне назад към живот, позволявайки му да прави с вас каквото му либидо желае.

Компаньонката и клиентът
Мъжете постоянно си показват я ученички, я даскалки, я медицински сестри. Защо обаче да не употребявате своята експертност в банята и да не му покажете по какъв начин се случват нещата в света на експертите. Облечете се провокативно, говорете мръснишки, поклащайте бедрата си като обиграна компаньонка на повикване. И с цел да го извършите още по-реално, наемете си стая в хотел и се отзовете на неговото позвъняване.

Жокер
Ако нито една от палавите хрумвания за ролеви секс не ви подхожда, тогава изберете жокера от колодата с карти. Материализирайте най-смелите си фантазии и ги настанете непосредствено на първия ред на половата си пиеса. Нищо и никой не е в положение да ви попречи, в случай че желаете да се намъкнете в кожата на Кумчо Вълчо и Червената шапчица. Или пък в случай че желаете да „ боледувате” безпомощни, до момента в който чичко лекар се пробва да ми прободе със спринцовката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР