От дълго време сърцето на фолкпевицата е самотно и тя

...
От дълго време сърцето на фолкпевицата е самотно и тя
Коментари Харесай

Молитва за мъж отправи Ивана! Певицата се разголи в очакване на голямата любов

От дълго време сърцето на фолкпевицата е самотно и тя си пожелава през новата година това да се промени. " Дай Боже до мен на масата да седне мъж ", споделя пред най-близките си другари айтозлийката, която от десетилетия живее в обичания си Пловдив, видя HotArena.

Именно в града под тепетата Ваня, както е същинското й име, отпразнува през вчерашния ден имения си ден. По традиция тя го означи в стеснен кръг - единствено с близки и другари, без да подвига обилни тържества. Готвенето остави на фамилията си, а самата певица подреди празничната маса, като слага край нея икона на свети Иван, Преди вечеря Ивана споделя молитвата " Отче наш ", а след това насочва признателност към Господ за всичко, което й е дал.

" Не желая нищо, единствено благодаря на Господ. Единственото ми предпочитание е идната година на трапезата да участват същите хора, даже броят им да се усили. Да няма празни места, в противен случай, да идват нови членове на фамилията " , декларира Ивана.

З а празниците изпълнителката сама си направи подарък - пусна нова ария, която признава, че е доста специфична за нея. Във видеото на " Аз съм твоя " основната роля е поверена на другар на Ивана, който не е професионален артист, само че се оправя сполучливо с поставените задания. Ивана е приключила компетентност " Финанси " в Стопанската академия, Свищов, само че не е работила нито един ден по тази си компетентност. Именно по време на следването си за висше обучение тя се омъжва и през 1993 година ражда щерка си Теодора. Впоследствие изпълнителката се разделя с бащата на детето си и насочва всичките си сили към кариерата и развъждането на щерка си. През годините витае цялостна тайнственост към персоналния живот на певицата, а и самата тя избира да не приказва по тази тематика. Слуховете са я свързвали с разнообразни мъже, само че в никакъв случай не се е стигало до публично удостоверение. Сега излиза наяве, че айтозлийката се надява самотният й интервал да е към своя край и да си откри другар, написа България Днес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР