От дълго време насам солта не се приема единствено като

...
От дълго време насам солта не се приема единствено като
Коментари Харесай

Подправката, която привлича късмета право към нас

От дълго време насам солта не се приема само като фалшификация в кулинарията. Тя бива употребена при изработката на десетки маски за коса и лице. Нейните антисептични свойства й проправят път в доста сфери.
Счита се, че солената фалшификация е идеална освен за външно, само че и за духовно филтриране.
Преди време солта е била разкош. Единствено богатите са разполагали с огромни количества от нея. Бедните са имали опция едвам да овкусят своите ястия и нищо повече.
Магичната мощ на солта
Съвсем разумно е солта да има магична мощ, като се има поради, че в предишното към тази фалшификация хората са се отнасяли като към злато. Те са боготворили белите кристали и са били същински щастливи, в случай че получат заплатата си в сол. Това им пособие да запазят за по-дълго време голям брой хранителни артикули.
Сол срещу зли духове
В Древен Египет имало обред, при който се изгаря сол върху въглени. Считало се, че по този метод човек прогонва злите духове от вкъщи си.
Против вещици
В доста страни, в които хората се страхували намерено от вещици, също се употребила солта не като фалшификация в кулинарията.
Те считали, че в случай че поръсят помещението с бели кристали, вещиците няма да могат да преминат през дома им.
 Ето за какво всички започнаха да солят пред вратата си Ето за какво всички започнаха да солят пред вратата си
Първото запознаване на индивида със солта се е случило преди доста епохи. И даже тогава тези бели кристали се смятаха за мощна отбрана ср...
Сол на прага
Нашите прародители също са вярвали в магическата мощ на солта. Те са поръсвали прага на дома си и са изричали проклинание. Дълбоко са вярвали, че по този метод ще прогонят злите очи и няма да бъдат застигнати от беди и несполуки.

Разбира се, доста е значимо следите да не бъде забележими за човек. Нужно е да поръсите доста дискретно, тъй че единствено вие да си знаете.
Сол в джоба за шанс
 Защо японците държат сол в тоалетната? Защо японците държат сол в тоалетната?
В Страната на изгряващото слънце има доста обичаи, които западните хора мъчно ще схванат. Например те се удивяват от обстоятелството, че в мн...
Ако се нуждаете от шанс, без значение дали ви следва изявление за работа или друго, бихте могли да сложите няколко щипки от бялата фалшификация в джоба си. Сами ще усетите какъв брой по-уверено ще крачите напред и ще сте сигурни в личните си умения и благоприятни условия.

За пари
Хората, които постоянно страдат от безпаричие, е извънредно време да създадат този обред. Всъщност от тях не се изисква съвсем нищо. Нужно е само да слагат в чантата си пакетче сол, примесено с розмарин.
Опитайте и доста скоро ще се чувствате надалеч по-щастливи, уверени и духовно пречистени. Позволете на подправката да разгърне целия си капацитет пред вас! Заслужавате го!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР