От дълги години в Казанлък не се произвеждат автомати Калашников.

...
От дълги години в Казанлък не се произвеждат автомати Калашников.
Коментари Харесай

Ужасяващо! Българско Оръжие Може Да Изтича Към Терористи!

От дълги години в Казанлък не се създават автомати " Калашников ". Въпреки това от завода са подготвени да спомагат по всевъзможен метод, с цел да се посочи по какъв начин и къде са били създадени откритите оръжия.

Дружеството е частно, ограниченията за сигурност са на международно равнище и изнасянето на оръжие е по-скоро невероятно. Официално мнение на управлението на компанията обаче ще има, когато нейни специалисти ревизират дали хванатите оръжия са правени в Казанлък.

" По време на стрелбата в зала " Батаклан " във Франция се появиха доста публикации в огромни медии, че оръжието на терористичната офанзива е от България и е било създадено в " Арсенал ". Оказа се, че връзката е много по-дълга и това бяха обезопасени калашници, които не могат да стрелят с бойни патрони. Впоследствие този вид оръжия могат да бъдат възобновени за приложимост като бойни. Има такава версия, само че тя би трябвало да бъде коментирана от специалистите, аз мисля, че има изнасяне на части от казанлъшкия цех, съдейки по откритите елементи и хората, които са задържани ", разяснява Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията.

" Вчера беше извършена една съвършена интервенция на ГДБОП. Тук става дума за един голям размер от информация, който няма да бъде оголен сега, още повече, че има риск за хората, които са взели участие в интервенцията ", съобщи Кирил Радев, някогашен шеф на Службата за битка с проведената престъпност.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР