От дълги години когато предстои пленум на БСП, или конгрес,

...
От дълги години когато предстои пленум на БСП, или конгрес,
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Алтернативният бюджет на държавата трябва да се напише на „Позитано”

„ От дълги години когато следва пленум на Българска социалистическа партия, или конгрес, се вменява, че някой желае да неодобрява ръководителя на партията ”, сподели Георги Свиленски от Българска социалистическа партия пред БТВ във връзка последното заседание на партията.

В събота Българска социалистическа партия свика ексклузивен конгрес, на който водачът Корнелия Нинова за малко да бъде неодобрена от личната си партия. Почти половината от хората, отишли на пленума, отхвърлиха да има конгрес.

„ Вероятно методът, по който беше препоръчано това на членовете на националния съвет, не беше най-подходящия. Винаги до момента нашата партия е подготвяла такива конгреси най-малко два-три месеца ”, добави Свиленски.

Целта на конгреса беше да се разиска различен държавен бюджет, който левицата да предложи като съпротива.

„ Нали не си мислим, че Българска социалистическа партия и парламентарната група са се събрали през вчерашния ден и са решили да предлагаме опция? Ние го приказваме от предизборната акция ”, разяснява Свиленски.

По думите му различният бюджет на страната би трябвало да се напише точно на „ Позитано ”.

На въпрос дали позицията на Корнелия Нинова е разтърсена, Свиленски разяснява, че доказателствата дали един ръководител си прави работата или не са резултатите от изборите.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР