От далечните Филипини, където снима новото приключенско риалити, актьорът гневно

...
От далечните Филипини, където снима новото приключенско риалити, актьорът гневно
Коментари Харесай

Сано бесен: Любовта ми е и ще бъде Нели

От далечните Филипини, където снима новото приключенско риалити, артистът яростно отхвърли клеветите, които си измисли малко прочут уебсайт. Hotnews.bg към този момент писа, че същият уебсайт обави Кобрата за участник в " Островът на 100-те гривни ", до момента в който той бе на обществено събитие в центъра на София. Същият уебсайт и различен път е разгласил заблуждаваща информация, като че синоптичката Лора Георгиева чака второ дете или някогашната на Димитър Рачков Анита е пред бракоразвод
Реклама
Сега лъжата " съобщаваше ", че Сано и някогашната гимнастичка Нели не живеят дружно от няколко месеца. Всеки, който е гледал изявлението на артиста пред " 120 минути " малко преди да отпътува за Филипините, незабавно би схванал, че става дума за безспорна нелепост. Както Hotnews.bg тогава писа, Сано приказва с огромно трогване за бъдещия член на семейството-дъщеричката на Иво Карамски-син, на който той гледа като на свое дете.
Реклама
Актьорът приема с необятна усмивка идното събитие, което ще го направи дядо и не стопира да се майтапи с новия си статут. Бракът на Нели и Александър е един от най-стабилните и хармонични в артистичните среди, макар че нежната половинка е по-голяма от брачна половинка си. Ето какво написа Сано от други завършек на света във връзка лъжата:

" Неуважаеми, свръх лайняни медии, не се напъвайте. Отдавна е ясно, че по-жалки и импотентни лайна от вас няма. Любовта ми е там, където е била и ще бъде-при Нели. А това в гащите ми, дето го търсите при Диляна Попова е за вас, в най-големия му размер ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР