От COVID е починал Васил Мирчев, издателят на Мениджър, съобщиха

...
От COVID е починал Васил Мирчев, издателят на Мениджър, съобщиха
Коментари Харесай

Covid-19 погуби голям български бизнесмен и издател

 От Коронавирус е умрял Васил Мирчев, издателят на " Мениджър ", оповестиха негови близки. Васил Мирчев бeше основател и издател на списание " Мениджър ", а също ръководител на съвета на шефовете и изпълнителен шеф на " ВМ Финанс Груп " с над 20-годишен опит като бизнесмен, осведоми " ".

Васил Мирчев е роден на 11 април 1959 година През 2009 година той е определен за ръководител на Консултативния съвет на Глобалния контракт на Програмата за развиване на Обединените народи България - доброволческа мрежа, насърчаваща развиването на обществено виновни практики и планове за запазване на околната среда в оперативната активност на разнообразни бизнеси.

Мирчев е Председател и на Българската федерация по кану-каяк и член на настоятелството на Националната спортна академия. Завършил е Националната спортна академия, след което придобива преквалификация в Университета за национално и международно стопанство, компетентност Международни стопански връзки.

ВМ Финанс Груп " ръководи стратегически инвестиционен портфейл от 11 дъщерни сдружения в разнообразни браншове - логистика, рекламни и корпоративни услуги, обучение, дистрибуция на бързо оборотни стоки, печатно-издателска активност. В групата работят над 1000 души. Компаниите са " Авенди ", " Мувио лоджистикс ", " Трансимпорт ", " Гебр. Хайнеман България ", " Хайнрус Фуус & Бевъриджис ", ABC Детски център, рекламна организация " А Теам ", " Идънред България ", както и списание " Мениджър ".

Списанието всяка години провежда влиятелния конкурс " Мениджър на годината ". Преди повече от 10 години Васил Мирчев споделя в изявление, че по наградените в класацията ще се наблюдава най-точно по какъв начин се развива същинският бизнес хайлайф в България и кои са добре ръководените сфери в него. Васил Мирчев е бил повече от прецизен в тази прогноза. Днес в случай че се наблюдава историята на най-известния конкурс, ще се удостовери още една негова прогноза - че бизнесът не просто взема една премия, а изпраща сигнал към обществото, че фирмите отглеждат мениджърите на бъдещето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР