От Cosmopolitan разказват за поредното доказателство, че херцогинята на Кеймбридж

...
От Cosmopolitan разказват за поредното доказателство, че херцогинята на Кеймбридж
Коментари Харесай

Камери улавят Кейт Мидълтън да споделя за принц Уилям нещо, което сега не би си позволила СНИМКИ

От Cosmopolitan описват за следващото доказателство, че херцогинята на Кеймбридж е като всички нас! През 2006 година Кейт Мидълтън и принц Уилям към този момент са дружно от няколко години, а през декември половинката на бъдещия британски крал участва на церемонията, която отбелязва края на образованието му в Кралските военновъздушни сили, написа edna.bg.

Eксперт по четене на устните, включен в документалния филм „ Кралски съпруги “, твърди, че Кейт е харесвала по какъв начин наподобява нейната половинка в униформа още тогава. Според него бъдещата херцогиня е видяна да споделя: „ Обичам го в униформа, той е толкоз секси. “ Нещо, което при настоящия ѝ статут надали ще си разреши в миналото да каже, макар че през годините постоянно се постанова Уилям да облича униформи.

За страдание, интернет не разполага с видео от този миг, само че най-малко разполагаме със фотоси от въпросното събитие. А от долния кадър можем да си представим репликата на Кейт, с която би трябвало да си признаем, че сме съгласни.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР