От Comic-Con не спират да долитат все нови и нови

...
От Comic-Con не спират да долитат все нови и нови
Коментари Харесай

Мария Бакалова ще озвучава съветско куче в Космоса

От Comic-Con не стопират да дохвърчат все нови и нови новини към филмите от вселената на Marvel.

Вече видяхме новия филмов откъс на "Черната пантера: Уаканда вечно ", а в този момент е ясно и каква ще е ролята на Мария Бакалова в "Пазителите на Галактиката 3 ".
Още през юни режисьорът Джеймс Гън заяви, че е извънредно разчувствуван, че Бакалова се причислява към екипа на геройския екшън.

Оказва се, че актрисата ще озвучава Космо - руско куче, изпратено в Космоса през 60-те години.
Гън споделя на форума, че на Бакалова толкоз доста ѝ харесва да е част от "Пазителите на Галактиката ", че в свободните си от озвучаване дни участва на снимачната площадка. "Мария е единствена по рода си. Радвам се, че се причисли към нашето малко необичайно семейство ", написа още режисьорът в обществените мрежи.

Той разгласи, че ролята на Космо е извънредно значима, защото четириногото се снабдява с телепатични качества след излагането си на галактическа радиация.

След това то съумява да оглави галактическа станция на име Knowhere и да стане неин шеф по сигурността. Космическото куче разполага и с неизмеримо дълъг живот, защото е родено по руско време, а действието на "Пазителите " се развива в бъдещето.
Космо не е изцяло нов персонаж за вселената на Marvel.

Негов макет се вижда доста за малко във втората част на "Пазителите на галактиката ", а в този момент почитателите спекулират, че това е било значима подсказка, че кучето ще стане пълностоен воин във франчайза.

Мария Бакалова се причислява към впечатляващ каст, измежду който са Крис Прат, Вин Дизел, Зоуи Салдана, Брадли Купър и Дейв Батиста.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР