От четвъртък вечерта, 28 юли, военните кореспонденти съобщават за началото

...
От четвъртък вечерта, 28 юли, военните кореспонденти съобщават за началото
Коментари Харесай

Сладков: Освобождаването на Соледар от ВС на РФ ще бъде поредното „чукване по носа“ на ВСУ

От четвъртък вечерта, 28 юли, военните репортери оповестяват за началото на боевете в Соледар. Започват дейни дейности в източните околности на селището. Военният сътрудник Александър Сладков описа за какво освобождението на Соледар е толкоз значимо за Руската федерация.

През 2014 година в града беше основан щабът на Съвместния център за надзор и съгласуваност на прекратяването на огъня и стабилизиране на ситуацията в Югоизточна Украйна (СЦКК). Състои се от съветски и украински военни. Ако в Донбас започваха огневи произшествия, то те бързо биваха потушени със съдействието на Центъра, оповестява Сладков.

Когато Киев престана да обръща внимание на Минските съглашения, украинската страна стартира да „ нагрубява и да издевателства “ над бойците от съветските въоръжени сили в Соледар, което докара до разпадането на щаба на СЦКК, споделя военният сътрудник. Руската войска напусна града през 2017 година

„ И в този момент нашите момчета са на път да ударят украинските нацисти тъкмо в в същия този Соледар. Браво. Нима не е заслужено? “ – обобщава Сладков.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР