„От БСП ще направим всичко, което е по силите ни,

...
„От БСП ще направим всичко, което е по силите ни,
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: БСП предлага увеличение на минималната заплата

„ От Българска социалистическа партия ще създадем всичко, което е по силите ни, с цел да облекчим живота на всяко едно българско семейство. Смятаме, че пенсиите би трябвало да се вдигнат. Ще създадем и всичко допустимо да се усили минималната работна заплата или най-малко да има необлагаем най-малко, с цел да бъде подкрепено всяко едно българско семейство, тъй като ситуацията в цялата страна е тежко.” Това съобщи членът на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и ръководител на парламентарната Комисия по превоз и известия Борислав Гуцанов по Nova News.

По думите му най-важно за социалистите е България да има мощна стопанска система, която да тръгне по допустимо най-бързия метод във възходяща посока. „ Най-важното нещо за нас е България да има мощна стопанска система и тя да тръгне по допустимо най-бързия метод във възходяща линия. Ключът във всичко е стопанската система – от там идват средствата, от които може да се вдигнат заплатите и пенсиите, както и всяко едно българско семейство да усеща сигурност, а не да желаят да избягат в чужбина”, добави Гуцанов.

Членът на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия разяснява и обстановката с непрекъснато възходящите цени на горивата, както и ограниченията, които социалистите плануват. „ Все още сме в развой на разискване по кой тъкмо вид да се случи това, само че дано оставим окончателното решение на изпълнителната власт. А ние като парламент и ръководещо болшинство имаме волята това да се случи”, акцентира социалистът.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР