От БСП се обявиха категорично против провеждането на Луковмарш. Няма

...
От БСП се обявиха категорично против провеждането на Луковмарш. Няма
Коментари Харесай

БСП: Няма да допуснем София да стане столица на фашизма в Европа

От Българска социалистическа партия се оповестиха изрично срещу провеждането на Луковмарш. " Няма да допуснем София да стане столица на фашизма в Европа ". Това сподели водачът на Българска социалистическа партия - София и ръководител на групата на Българска социалистическа партия в СОС Калоян Паргов пред общинските съветници на София.

В декларацията, прочетена от аленият общинар се споделя, че България и българските жители в никакъв случай не са проявявали толерантност и приемливост към сходни демонстрации на такава мракобесна идеология, каквато е " кафявата чума ".

 Фандъкова приключи
Фандъкова приключи " Луковмарш " поради непознати неонацисти

Информацията е от Интерпол

Доказателство за това е и отбелязването с редица събития през 2018-а на 75-ата годишнина от оня исторически миг, в който България избавя българските евреи от лагерите на гибелта . Въпреки това у нас към този момент се приготвя идващият церемониал на омразата Луковмарш.

" Огромна неточност е Столична община да допусне шествие с присъединяване на поддръжници на персона и идеология, която символизира най-мрачните моменти от европейската история от 20-и век - времена, които в реалност сътвориха потребността от Обединена Европа като поръчител злополуката да не се повтори. Ето за какво настояваме кметът на София Йорданка Фандъкова ясно да съобщи позицията си по тематиката " Луковмарш " и да постави нужните ефикасни старания за възпрепятстване на проектите за осъществяване на парада на омразата ", се споделя в декларацията на Българска социалистическа партия, прочетена пред столичните общинари.

 Към 500 души се събраха за
Към 500 души се събраха за " Луковмарш ", шестват без позволение

Всеки бил тестван за персонални документи

Левите общински съветници желаят Столичният общински съвет да одобри и декларация, в която изрично се опълчва на провеждането на Луковмарш в столицата и осъжда всички профашистки и националистки прояви на територията на София.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР