От БСП призоваха ГЕРБ-СДС да върне мандата за съставяне на

...
От БСП призоваха ГЕРБ-СДС да върне мандата за съставяне на
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Свидетели сме на едно безцеремонно търгуване на държавата

От Българска социалистическа партия приканиха ГЕРБ-СДС да върне мандата за сформиране на държавно управление и да има предварителни парламентарни избори. На брифинг заместник-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски дефинира договарянията сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ като безогледно търгуване.

„ За страдание, ставаме очевидци на следващите няколко изгубени дни за България, за българските жители и за всички нас. Ставаме очевидци на едно безогледно търгуване на страната – на разпределение на постове, на регулатори.

Тези партии през вчерашния ден не се посрамиха и на празника разиграха цяла България с едни безсмислени конференции, на които задачата беше Борисов да извие ръцете на „ Продължаваме промяната “. Политическа партия пък му се моли вечерта да не връща мандата, с цел да стигнем до обстановка, в която Пеевски да им каже през днешния ден какво да създадат – да не връщат мандата и да го държат още 7 дни. Междувременно разбираме, че в петък Пеевски е написал съглашението за разпределението на регулаторите “, сподели Свиленски.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР